skip to Main Content
Parterapi

Parterapi

Når vi møder hinanden, bliver forelskede og senere skaber en familie og får børn sammen.  Bliver vi samtidig presset på flere planer. Vi skal have arbejde, familie/ børneliv fritidsaktiviteter og bare generel kooridinering af vores liv til at hænge sammen. Vi overraskes måske af hvor lidt tid vi har tilbage til hinanden som par. Vi længtes efter tosomhed men har svært ved at finde sprækkerne i familielivet til hinanden.

Vi begynder typisk at blive irriterede på hinanden over relativt små ubetydelige ting. Vi kommer måske til at skælde ud på hinanden og føler os ofte misforstået og længtes efter nærhed og intimitet. Kommunikationen kan blive rigtig svær og måske kommer vi sammen ind i en negativ spiral, hvor det bare bliver mere og mere svært at kommunikere dagligdags spørgsmål, vores inderste tanker og behov efter den anden.

Et parterapeutisk samtaleforløb hos mig starter altid med at vi i det første møde får på plads, hvad I begge og hver især længtes efter i jeres forhold og hvad I ønsker jer skal blive anderledes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top